Младеж е с опасност за живота след масов бой в

...
Младеж е с опасност за живота след масов бой в
Коментари Харесай

Младеж е с опасност за живота след масов бой в Елин Пелин |

Младеж е с заплаха за живота след всеобщ пердах в Елин Пелин. Той е признат в тежко положение в Клиника по неврохирургия на УМБАЛ " Св. Анна " с черепно-мозъчна травма и с заплаха за живота. 

Случаят е от вечерта на 7 януари и за него заяви сестрата на потърпевшото момче. 

Младежът е пребит от 5-6 негови връстници на възраст 20-25 години в Елин Пелин, като след това се включили и още двама души, описа тя пред OFFNews. 

Според нев потърпевшото момче си уговорило среща с един от причинителите на побоя на паркинга на денонощния магазин в Елин Пелин, намиращ се зад храм " Свети Николай Чудотворец ". Срещата е за " да уредят другарските си взаимоотношения ". Момчето е отишло със собствен другар, който е очевидец на побоя. На срещата поражда спор за момиче, което има връзки с един от биячите.

Според сестрата на потърпевшия той бутнал по рамото единия от биячите, след което почнал пердах. Това предизвикало останалите момчета, които излезли от денонощния магазин, и водача на от един от спрелите на паркинга коли също да стартират да го удрят.

" Побоят е бил до пристъп и даже това не е укротило причинителите на това тежко физическо принуждение, като те са траяли да нанасят удари по-късно върху моя брат - Кристиян ", добавя Денислава Ангелова, сестра на потърпевшото момче.

" Брат ми е оставен в изключително тежко положение, без никой от биячите да му окаже първа помощ, като след нанесените изключително тежки телесни повреди, те просто са споделили на неговия другар: " събирай си го и го махай от тука " и напуснали мястото ", посочва Денислава.

Кристиян е отведен в Спешна здравна помощ с черепно-мозъчна контузия, носът му е строшен и има счупена скула.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР