Младата звезда отново взриви мрежата с ново парче ден преди

...
Младата звезда отново взриви мрежата с ново парче ден преди
Коментари Харесай

Парите са ѝ мания: Гери-Никол възпя криптовалута в новото си парче "Биткойн"

Младата звезда още веднъж взриви мрежата с ново парче ден преди Гергьовден, когато тя е именичка. Новият сингъл на Гери-Никол към този момент е реалност и носи името на криптовалута - „ Биткойн “.  Сексапилното миньонче и този път не изневери на себе си. Клипът несъмнено е доста пъстър и чалнат – тъкмо като самата нея. " Искам да късате ризи, да вдигате чашите и да създавате най-незабравимите мемоари! " - добави изпълнителката като изложение под видеото в персоналния си Instagram профил.

Виж още: Край на сълзите: Виктор Стоянов заби нож в сърцето на Блага

23-годишната хубавица сподели много секси визии във видеото, а мненията за него са много спорни. Определено потребителите, които я следват, не са доста удовлетворени от този план.  „ Чалга кич и следващо просташко факсимиле “, „ жестокото проваляне с 300….какви са тези майнета? “, „ това танц ли е или те бие тока “ – това са единствено дребна част от хейтърските мнения. 

Виж още: Цвети знае 2 и 200! Половинката на Криско - с впечатляваща трудова биография

Изпълнителката несъмнено обича провокациите и по всички проличава, че въобще не се вълнува от хорското мнение. Тя постоянно е над нещата. Визиите ѝ постоянно са уау – несъмнено и в този клип са вложени доста, доста пари. Щом някогашната другарка на ММА боеца Дани Илиев може да си го разреши, дано го прави. 

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР