Младата звезда на украинския футбол - Михайло Мудрик, вече е

...
Младата звезда на украинския футбол - Михайло Мудрик, вече е
Коментари Харесай

Арсенал се разбра с Мудрик за договора

Младата звезда на украинския футбол - Михайло Мудрик, към този момент е договорил персоналните си условия с Арсенал, защото нападателят е все по-близо до трансфер на стадион „ Емиратс “. 21-годишният футболист на Шаахтьор Донецк е мощно свързван с прекосяване при „ артилеристите “ през януарския трансферен прозорец, откакто мениджърът Микел Артета желае да укрепи офанзивата на отбора си, с цел да нападна купата във Висшата лига през втория полусезон.

Арсенал е отпред в класирането, като загуби единствено пет точки от вероятни 48, само че един от главните играчи на тима в предни позиции – Габриел Жезус ще бъде навън за много време поради тежката травма, която получи на Световното състезание. Нападателят, който се причисли от Манчестър Сити през лятото, даже претърпя интервенция на коляното си в резултат на контузията.

По тази причина Артета е подготвен да работи бързо, като добави към състава Мудрик, който е неговата цел №1 и наподобява, че договорката се приближава от ден на ден. Според „ Sport Arena “, Мудрик е договорил персоналните си условия с „ топчиите “, а двата клуба ще продължат да договарят за цената на нападателя. Мудрик вкара 10 попадения и направи осем асистенции в 18 мача във всички шампионати този сезон за Шахтьор, в това число и три гола в Шампионската лига.

Сам Дийн от „ Daily Telegraph “ обаче е по-предпазлив в своята информация и оповестява, че Арсенал може да се откаже от договорката, в случай че Шахтьор изиска прекалено много висока цена. Миналата седмица беше обявено, че украинският клуб е отхвърлил първичната оферта на лондончани от 55 милиона паунда за Мудрик.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР