Младата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе коментира своите

...
Младата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе коментира своите
Коментари Харесай

Мбапе коментира взаимоотношенията си с Неймар и Пол Погба

Младата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе разяснява своите взаимоотношения със съотборника си в клуба - Неймар, и този в националния отбор - Пол Погба. Наскоро бразилецът не скри недоволството си след изпълнена дузпа на нападателя, до момента в който единият от братята на халфа на Ювентус твърди, че Погба е употребявал вуду магия против Мбапе.

“Това е моята шеста година с Неймар. Винаги сме имали сходни взаимоотношения, построени върху почитание. Понякога имаме по-топли моменти, а различен път - по-студени. Такава е природата на нашите взаимоотношения. Имам огромен почит към играча, какъвто е той. Когато разполагаш с двама футболисти с толкоз мощен темперамент, има сходни моменти, само че постоянно има почитание и всичко е в полза на ПСЖ.

Дали аферата към Погба въздейства на взаимоотношенията ми с него? Не, тъй като избирам да имам вяра на думата на мой съотборник. Той ми се обади и показа своята версия за случилото се. В момента това е неговата дума против тази на брат му. Ще се доверя на своя съотборник и поради ползите на националия отбор. Предстои ни огромен шампионат (Световното състезание - б.р.), а той към този момент си има проблеми. Сега не е времето да му сътворяваме още един. Ще забележим какво ще стане. Аз се изолирам от всичко това ”, разяснява Мбапе на конференцията преди конфликта с Ювентус в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР