Младата звезда на Байер Леверкузен и германския футбол - Кай

...
Младата звезда на Байер Леверкузен и германския футбол - Кай
Коментари Харесай

Хавертц бил близо до "Реал" Мадрид, пандемията объркала плана

Младата звезда на " Байер " Леверкузен и немския футбол - Кай Хавертц, бил покрай прекосяване в " Реал " Мадрид това лято. Полузащитникът оглавявал трансферния лист на кралския клуб, само че пандемията и финансовите последствия от нея объркали проектите на " Реал ".

" Хавертц би трябвало да изчака " е заглавието на днешния брой на вестник " Марка ".

#LaPortada Havertz tendrá que esperar pic.twitter.com/S59p8NZwHn
— MARCA (@marca) May 30, 2020

Авторитетното издание написа още, че мадридчани не престават да наблюдават Арлинг Холанд от " Борусия " Дортмунд и Едуардо Камавинга от " Рен ", като и при двамата по всяка възможност ще отсрочат офанзивата си за 2021 година

Хавертц се намира в отлична форма след подновяването на Бундеслигата - 5 гола в 4 мача. Изчакването обаче може да се окаже проблем за " Реал ", защото интерес към надарения Хавертц демонстрира и немският първенец " Байерн ".
Суперпланът на " Реал " Мадрид - нов " Галактикос " през 2022 година (ВИДЕО) Флорентино Перес се готви да означи с титли две десетилетия отпред
Само преди два дни Хавертц влезе в историята на Бундеслигата, трансформирайки се в първия с 35 попадения преди да навърши 21 години. Той към този момент е декларирал желанието си да играе в Шампионската лига през идващия сезон. И до момента в който " Байер " сега е в такава позиция, това елементарно може да се промени до края на акцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР