Младата звезда на Барселона Ансу Фати се очаква да се

...
Младата звезда на Барселона Ансу Фати се очаква да се
Коментари Харесай

Ансу Фати се завръща на терена до края на септември

Младата звезда на Барселона Ансу Фати се чака да се завърне в игра до края на този месец. 18-годишният футболист дълго време лекуваше травма на лявото коляно, която получи в мача с Бетис преди девет месеца. Сега обаче футболистът възобнови тренировки, а скоро се чака да бъде и изцяло подготвен за игра, написа „ Sport “.

Надеждите на треньорския щаб на Барса са да могат да разчитат на Фати за дуела с Гранада на 20 септември. Очаква се в него младокът да дебютира с фланелката с номер 10, която получи след напускането на Лионел Меси, който мина в Пари Сен Жермен като свободен сътрудник.

18-годишният нападател възобнови тренировки на 24 август и за момента се готви настрана от главната група, като има направен прецизен график. Той не получи отмора по време на мачовете за националните тимове, а продължи да работи, в това число и с физиотерапевтите на тима, с цел да навлезе в нужната форма.

За момента всичко към футболиста наподобява наред, само че от Барса няма да форсират завръщането му в игра, като той сигурно ще пропусне мачовете със Севиля и с Байерн на 11-и и 14-и септември. Наставникът Роналд Куман обаче към този момент възнамерява да пусне младока в игра в дуела с Гранада на 20 септември, в случай че той се усеща задоволително квалифициран.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР