Младата тийн звезда Данна безспорно привлича погледи и все повече

...
Младата тийн звезда Данна безспорно привлича погледи и все повече
Коментари Харесай

Тийн звездата Данна със секси и провокативен фотос, феновете впечатлени

Младата тийн звезда Данна несъмнено притегля погледи и от ден на ден правилни почитатели. Тя е много дейна в обществените мрежи, само че с изключение на фотоси, феновете чакат нова музика от любимката си, която за последно ги зарадва с нов независим план преди съвсем 8 месеца. Е, тя продължи да издава музика, само че идващото парче бе в дует с друга изгряваща звезда - Маджуна, а по-късно последва акустична версия на парчето " Той ". 

Сега певицата зарадва мъжката половина от почитателите си с нова фотография, на която не е гола, само че несъмнено наподобява много секси. Данна е с пай бял топ и се виждат татусите й, които не са огромни, само че пък са забавни. Последователите на звездата я обсипаха с похвали и я молят да не трие фотографията, защото в описанието е споделила, че може по-късно да я изтрие.

Виж още:

Преди време почитатели се обезпокоиха от други фрагменти на Данна, на които наподобява много слаба. " Не мога да преценява дали има някъв сериозен здравословен проблем, или просто си гълташ корема? ", написа почитател на Данна, а тя му дава отговор, че не е чак толкоз слаба. А ето тук може да видите и за коя фотография става дума:

Виж още:

Така или другояче Данна сполучливо развива своята музикална кариера, а мненията за тялото и визията са все неща, с които ще се сблъсква и е изцяло обикновено да не се хареса на всеки.

Изображение: https://www.instagram.com/dani_sing1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР