Младата шампионка по шах Цвета Галунова, която беше депутат в

...
Младата шампионка по шах Цвета Галунова, която беше депутат в
Коментари Харесай

Костадинов: Махнахме гражданските квоти, защото не са лоялни към нас

Младата шампионка по шах Цвета Галунова, която беше народен представител в предходния парламент и беше подозирана в сектантство, се оказа навън от листите на „ Възраждане ”. Това оповести самата тя във фейсбук през вчерашния ден.

„ Различното в елементарна среда не свети, а по-често се подценява и подценява ”, написа тя.  „ Предпочитанията натежаха към партийните членове, които слагат ползите на партията на първо и само място, които не си разрешават да слагат под подозрение управническите решения, да задават въпроси и да желаят да бъдат убеждавани в съответни позиции и процедури на партията ”, показва още тя.

Името на Цвета Галунова се завъртя към срещите ѝ с някогашния министър председател Кирил Петков в търсене на поддръжка, с цел да оцелее държавното управление.  Тогава Галунова отхвърли да са ѝ предлагани постове.

Лидерът на „ Възраждане ” през днешния ден съобщи, че са премахнали гражданската квота, тъй като гласоподавателите са ги призовали.

„ Те споделят, че хората, които влязат в Народното събрание от гражданската квота, считат, че са го създали с помощта на своите старания, а в действителност ги вкарват гласоподавателите. Трябва да бъдат лоялни към нас, а не към личното си его ”, разгласи Костадин Костадинов по NOVA NEWS.

По думите му резултатите на „ Възраждане ” съгласно социолозите постоянно са двойно по-ниски от действителните. „ Проучването ни е постоянно на повече 1000 индивида. Пускаме анкета посредством студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от популацията. Социологията служи само и единствено за ориентировка ”, съобщи Костадинов.

Той удостовери, че „ Възраждане ” са били търсени за съдружен сътрудник, само че те имали ясна стратегия с цели и не отстъпвали от нея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР