Младата певица Сузанита намери различно поприще за изява. 17-годишната дъщеря

...
Младата певица Сузанита намери различно поприще за изява. 17-годишната дъщеря
Коментари Харесай

Срина се кариерата на Сузанита! Старлетката се моли за роли в киното

Младата певица Сузанита откри друго занятие за изява. 17-годишната щерка на Орхан Мурад се появи в най-новия български филм „ Дани. Легенда. Бог ”, който показва история за пране на пари, корпупция и непредвидени обрати. Главната роля е поверена на Димо Алексиев, а малолетната госпожица има епизодично присъединяване, видя HotArena.

„ За пръв път вземам участие във филм, всички са удовлетворени. Аз съм актьор и не ми беше по никакъв начин мъчно. Нямаше проблеми. С екипа доста се разбираме и си допаднахме! ", разяснява изпълнителката на „ Луцифер и Буда ”. И добавя, че е предходна през кастинг и вложила огромни старания, с цел да се показа добре. Тя се надява скоро да й предложат и други функции, тъй като актьорството я притегля, а в последно време музикалната й кариера върви надолу.

Прави усещане,  че Сузанита е едвам на 17 години, а към този момент е състарена и изхабена от ненужни корекции по лицето. Тя е наблъскала освен устните, само че и бузите си с филъри, а докторът, който ги е поставял, може да си скъса дипломата. Тийнейдържката напълно е замязяла на потънала в пороци дама и очевидно родителите й са я оставили на произвола на ориста. Преди 5 месеца дъщерята на Орхан Мурад призна, че има проблем с опиатите и дори лежа известно време в клиника, с цел да се бори със зависимостите. Не е несъмнено обаче дали е спряла с използването на неразрешени вещества.

Вместо да върви на учебно заведение като връстниците си, девойката заряза образованието още преди две години и се посвети на нощния живот. За страдание, кариерата й претърпя провал и певицата не съумя да изкара различен шлагер след дебютното си парче „ Луцифер и Буда ”. Тя споделя, че сякаш е траяла образованието си като частна ученичка, само че съгласно осведомени изцяло е зарязала уроците.

Освен че в лицето е като ужилена от пчели, Сузанита е нашарила 80% от тялото си с разнообразни татуировки и има намерение в скоро време да изпълни пазвата си със силикон. Хора от приятелския й кръг издават, че русокоската изчаква да навърши 18, тъй като в този момент никой хирург не се съгласява дa я оперира, писа Уикенд.

Що се отнася до връзките й с противоположния пол, певицата върти гаджета още от 13-годишна. С някогашния й другар Александър се разделиха трагично и  според околните й тя мъчно приела разлъката. Сега обаче има друга „ сериозна ” връзка. Баща й Орхан твърди, че утвърждава момчето, макар че е много по-възрастно от щерка му. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР