Младата певица Сузанита набра популярност със скандалите, в които се

...
Младата певица Сузанита набра популярност със скандалите, в които се
Коментари Харесай

Сузанита удари дъното! Разпродава си дрехите, за да живее

 Младата певица Сузанита набра известност със свадите, в които се забъркваше едвам на 15 години, само че и те към този момент не са забавни на аудиторията. Кариерата на тийнейджърката изцяло залезе – нови песни  няма, няма и каквито и да било участия, а медиите като че ли бързо не помниха, че тя въобще е съществувала. Заради финансовата рецесия щерката на Орхан Мурад е принудена да разпродава облеклата си. Тя предлага тоалетите си – кичозни дрехи, които едва ли някое момиче би носило, за по 20-30 лева

В апогея на своята популярност невръстната певица притегли забележителен интерес и не можеше да се оплаче от липса на участия, само че всички средства, които задели по това време, тя влага най-вече във външия си тип. Сузанита си наблъска лицето и устните с филъри, а незабавно щом стана пълнолетна, си постави и силиконови импланти в бюста. Равносметката е, че девойката е останала без пукнат лев и се постанова да си разчиства дрешника, с цел да върже двата края. Тя е трансформирала инстаграм профила си в самобитен онлайн оказион, а последният продукт, с който е решила да се раздели, е потресаваща лъскава пола с пайети, като че ли изровен от раклата на Луна в средата на 90-те години на предишния век. За нея Сузанита желае 27 лв..

Финансовите проблеми на семейство Мурад не са загадка за в никакъв случай. Именно те в последна сметка доведоха до раздялата на Орхан и брачната половинка му Шенай. Бившите съпрузи оповестиха края на брака си преди три месеца. " Решихме го дружно. Разводът е по взаимно единодушие! Смятаме, че по този начин е най-добре и за двама ни! ", показа майката на Сузанита.

Пишман певицата съобщи, че поддържа родителите си в тяхното решение и не им се бърка. Те също от дълго време са вдигнали ръце от нея и най-малко от няколко години са я оставили на произвола на ориста, вместо да упражнят твърда ръка и да я вкарат в правия път. Тийнейджърката е едвам на 18 години, а към този момент е състарена и изхабена от ненужни корекции по лицето. Тя е наблъскала освен устните, само че и бузите си с филъри, а докторът, който ги е поставял, може да си скъса дипломата. Като прибавим и систематичната приложимост на опиати, алкохол и цигари, за които сама призна в мелодраматично изявление, девойката напълно е замязяла на очукан от пороци травестит. Освен че в лицето е като ужилена от пчели, Сузанита е нашарила и  80% от тялото си с разнообразни татуировки

Миналата година дъщерята на Орхан Мурад призна, че има проблем със неразрешените субстанции и дори сякаш лежала известно време в клиника, с цел да се бори със зависимостите. Не е несъмнено обаче дали е спряла с опиатите, в случай че съдим по държанието й. Вместо да върви на учебно заведение като връстниците си, Сузанита заряза образованието и се посвети на нощния живот в най-разрушителните му форми, написа Хотарена. За страдание, кариерата й претърпя провал и певицата не съумя да изкара различен шлагер след дебютното си парче " Луцифер и Буда ". Певицата споделя, че е траяла образованието си като частна ученичка, само че съгласно осведомени изцяло е зарязала уроците.

Що се отнася до връзките й с противоположния пол, тийнейджърката върти гаджета още от 13-годишна. С някогашния й другар Александър се разделиха трагично и  съгласно околните й тя мъчно приела разлъката. Сега обаче има друга " сериозна " връзка. Баща й Орхан твърди, че утвърждава момчето, макар че е много по-възрастно от щерка му. " Много се схващат и се обичат ", споделя изпълнителят на шлагера " Хиляди слънце ", който явно е от най-либералните родители и постоянно е подкрепял тръгналата по неприятни друмища госпожица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР