Младата певица е наследница на една от първите изпълнителски в

...
Младата певица е наследница на една от първите изпълнителски в
Коментари Харесай

Разби Всички! Дъщерята На Българска Естрадна Икона Каза Да На Суперзвезда От Нба! Ето Снимки!

Младата певица е наследница на една от първите изпълнителски в известната група „ Тоника ”. Красавицата е родена от брака на Сия с Трошан Владовски, който взе участие в именитите „ Сребърни гривни ”, написа Хотарена.



Щастливото събитие се случило в деня на благодарността в Щатите, когато Лиа отишла на посетители на майка си, дружно с обичания си. Семейството прекарало няколко незабравими дни дружно, а Сия посочила извънреден гений в кухнята. Бътлър е звезда от НБА от години. Играл е в „ Чикаго булс ”, а последния му тим е „ Сан Антонио Спърс ”. Бъдещият шурей на певицата от „ Тоника ” е висок 2 метра, а през ръцете му са минали милиони долари.

Родения във Филаделфия състезател се радва на блестяща кариера и към този момент има едно дете – Рейвън Бътлър. С майката обаче от дълго време са разграничени. Влюбените живеят дружно в центъра на Лос Анджелис, където Лиа се изявява като певица. Момичето е родено в Торонто, Канада през 2006 година, след фамилията й отпътува за Америка през 1979 година. Сия е една от звездите в най-златните години на „ Тоника ”, само че взема решение да замине за Америка с тогавашния си брачен партньор. Днес тя живее в Сиатъл с американския си мъж Кенет Джонсън, ръководи личен СПА — център и дружно със брачна половинка си обикалят света. Лиа е наследила музикалните способности и на двамата си родители. Едва на 17 взе участие в „ Х-Фактор ” Съединени американски щати и се класира шеста на финалите. Успява да впечатли Саймън Коул, а през 2012 записва и огромния си контракт със „ Сони Мюзик ”.

Неин продуцент става пък една от най-големите звезди на Съединени американски щати – Фарел Уилямс. И дружно с Джърмейн Дюпри работят върху дебютния албум на младата певица. Песента й „ Да насексим ситуацията ” влиза в топ 100 на шлагерите на Америка, което е голям триумф за нея. Към днешна дата тя продължава да пее, да записва албуми и се надява скоро да стане майка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР