Младата му приятелка Бериван е обвинена в умишлено убийство 50-годишният

...
Младата му приятелка Бериван е обвинена в умишлено убийство 50-годишният
Коментари Харесай

50-годишният пловдивчанин застрелян с 4 халосни патрона от упор

Младата му другарка Бериван е упрекната в съзнателно ликвидиране
50-годишният Ивайло А. е погубен от упор с халосни патрони, изстреляни от газов револвер в него от младата му другарка Бериван Б. 

Тези разкрития за кървавата драма в блок 71 на пловдивския регион " Тракия " направи шефът на полицията в града старши комисар Васил Костадинов.

Както съобщихме, случаят стана на Богоявление към 19 часа в боксониерата на мъжа. " До съдбовния излаз се е стигнало след счепкване и разпра сред двамата. Още от обяд двамата почнали да пият и погълнали огромно количество алкохол ", посочи Костадинов. По думите му изстрелите са 4.

Жената е подала сигнала и останала на място, до момента в който дойдат проверяващите. Те и медиците са установили гибелта на Ивайло. Оръжието е било на мъжа. При спречкването младата жена го дръпнала от ръцете му и стреляла. Двамата постоянно се събирали на разпивка в жилището.

" Халосните патрони не са безобидни. Особено в случай че се стреля с тях отблизо разстояние, както е в тази ситуация ", уточни Васил Костадинов.

Бериван е арестувана за 72 часа и към нея е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране, посочи зам.-окръжният прокурор на Пловдив Анна Викова.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР