Младата милиардерка и риалити звезда Кайли Дженър и 3-годишната й

...
Младата милиардерка и риалити звезда Кайли Дженър и 3-годишната й
Коментари Харесай

Смъртни заплахи срещу Кайли Дженър и дъщеричката й заради трагичния концерт на Травис Скот

Младата милиардерка и риалити звезда Кайли Дженър и 3-годишната й дъщеричка са обект на смъртни закани , заяви Daily Mail. Поводът за това е наличието на двете на трагичния концерт в Тексас, при който починаха 8 души, а над 300 други потърсиха здравна помощ. 25 души бяха настанени в болница след смъртоносното смачкване в тълпата по време на концерт на рап звезда.

 Травис Скот БГНЕС
Изпълнителят и уредник на музикалния фестивал Травис Скот е татко на дребната Сторми, както и на второто дете на Кайли, която сега е в напреднала бременност . Сторми участва на концерта, дружно с майка си и вуйна си - моделът Кендал Дженър.

Според доста почитатели, участвали на концерта, рапърът е виждал какво се случва с тълпата пред него, само че не е спрял концерта. Кайли също е била наясно с трагичната развръзка, само че е напуснала музикалното събитие в неговия кипеж защитавана от защита - привилегия, която не са имало 50 хиляди присъстващи почитатели. Те са гневни и заради обстоятелството, че три годишното момиченце е имало лична каравана на терена, която бе показана в Инстаграм профила на майка й, която има 280 млн. почитатели в обществената мрежа. " Защо толкоз деца трябваше да загинат, а те да продължат да живеят ", недоволстват потребителите в интернет.
 Кайли Дженър и Травис Скот Gulliver/Getty Images
Самата Дженър разгласява известие, в което изяснява, че нито тя или Травис Скот са били наясно с трагичната развръзка на концерта . " В никой случай той нямаше да продължи да пее в случай че знаеше какво се случва. Ние разбрахме за жертвите когато новината се появи след концерта ", изясни Кайли.

Присъствали на събитието обаче разгласиха къси клипове, на които се вижда по какъв начин рапърът следи безучастно изнасянето на хора от стадиона и продължава да пее . На едно от сторитата в Инстаграм профила на Кайли Дженър се вижда и колата за спешна помощ със сирени и светлини, която се пробва да пробие през тълпата, с цел да помогне на жертвите.
 Травис Скот БГНЕС
Травис Скот о т години подбужда нападателно държание по време на концертите си, поощрявайки тълпата да се бута по време на музикалните му осъществявания .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР