Младата майка си е направила неоперативна липосукция на корема. Цвети

...
Младата майка си е направила неоперативна липосукция на корема. Цвети
Коментари Харесай

Криско похарчи 20 бона, за да превърне жена си в клонинг на чалгарката Галена

Младата майка си е направила неоперативна липосукция на корема. Цвети се е възползвала от нова технология за точно контуриране на тялото, като с апарата се обработват мастни натрупвания и отпусната кожа в зони, които мъчно се повлияват от обичайни процедури, спорт или диети.

С новата технология Петрова е постигнала резултат единствено след една процедура, без дискомфорт и дълъг интервал за възобновяване, както при старите способи за липосукция. Именно поради бързото възобновяване и неналичието на белези, Крисковица се спряла на този способ с цел да прибере корема си след раждането. За процедурата се е бръкнала с 8000 лв., които, естествено, пристигнали от джоба на обичания й мъж.

С прибирането на корема, Цвети поискала и да си постави гърди. Въпреки че след раждането не кърми дъщеричката си, тъй като незабавно стартира диети, някогашната танцьорка решила, че не си харесва бюста и това, че е плоска.

Днес тогавашната стюардеса се е трансформирала в копие на Галена. Дори феновете на фолк певицата не могат да ги разграничат. Младата майка в действителност замязя на Галена с новата си прическа и обилни форми. „ Помислих те за Галена! Ама отново си доста яка”, пишат почитатели на Цвети в обществената мрежа.

Цвети се е спряла на увеличение на бюста с анатомични двойно гелови импланти, като цената на интервенцията е 4900 евро. Общо за двете корекции са излезли към 18 бона, които Криско платил с цел да зарадва половинката си, която го подари с дъщеричка. След бюста и корема половинката на рапъра Криско се подреди и с нова уста. Брюнетката напомпа джуките си устойчиво с хиалурон и таман е закръглила сумата за корекциите си на 20 бона. Отделно гаджето на Криско има промяна на носа си, който е усърдно изтънен и „ пипнати” скули, написа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР