Младата майка и сив кардинал“ на ПП – Лена Бориславова,

...
Младата майка и сив кардинал“ на ПП – Лена Бориславова,
Коментари Харесай

Лена Бор заряза бебето, хукна по срещи с Киро

Младата майка и „ сив кардинал “ на Политическа партия – Лена Бориславова, бе принудена да зареже щерка си Деа и да хукне по срещи с… Кирил Петков поради кипящата политическа конюнктура.

За тайната среща във вторник по обяд описа свидетел, който покъртен забелязал по какъв начин Бориславова и Кирил Петков шушукали глава до глава пред градинката „ Кристал ” в столицата и не виждали и чували никого.

 

Заради пляснатото на масата от Бойко Борисов споразумение-ултиматум към десницата, Петков се принудил да свика младата майка и своя някогашна говорителка на сакрална среща в центъра на София, с цел да обсъдят идващите ходове на „ Промяната ”.

По думите на очевидеца, Бориславова била сама и без щерка си Деа, която постоянно водела със себе си, не участвал и половинката й Мирослав Иванов – нетипично напоследък за младата родилка.

 

„ Двамата не виждаха безусловно нищо към себе си, а хората ги зяпаха демонстративно и даже надничаха от колите си по бул. „ Раковски ”, само че те преднамерено се бяха обърнали по този начин, че да не ги снимат ”, споделя още очевидецът на тайната среща измежду гъсталаците.


Запознати от коридорите на Народното събрание от дълго време разкриха, че Кирил Петков и Лена Бориславова се срещат персонално, с цел да разискват политическата обстановка, защото Бориславова била задоволително в час, с цел да не организира избрани диалози с някогашния си шеф по телефона и да праща уличаващи есемеси. Петков в началото бил изцяло доверчив по тематиката, само че обръгналата откъм кавги някогашна шпикерка на държавното управление го осветлила, че персоналните диалози не могат да ги компрометират в бъдеще. Доскоро не бе и ясно къде обичат да се събират двамата политици, само че малко на брой подозираха, че срещите им са на такова намерено място като столични градинки.

Инфо: Уикенд

Тагове: Лена Бориславова ПП Кирил Петков Мирослав Иванов Деа дъщеря родилка сив кардинал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР