Младата жена отказала да даде кръвна проба за анализДвадесетгодишна шуменка

...
Младата жена отказала да даде кръвна проба за анализДвадесетгодишна шуменка
Коментари Харесай

Хванаха 20-годишна зад волана след употреба на кокаин, канабис и амфетамин

Младата жена отказала да даде кръвна проба за разбор

Двадесетгодишна шуменка е открита да кара след приложимост на кокаин, канабис и амфетамин, оповестиха от пресцентъра на полицията в града.

Екип на пътна полиция спрял лидер на лек автомобил " Ауди А5 " с варненска регистрация на бул. " Ришки проход " в Шумен тази нощ, към 2:50 часа. Зад кормилото била 20-годишната шуменка. С нея пътувал и 21-годишен локален гражданин. Жената била тествана за шофиране след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози. Отчетена била позитивна на кокаин, канабис и метамфетамин проба. Тя отказала да даде кръвна проба за разбор.

При претършуване в автомобила е открит полиетиленов плик с бяло на бучки вещество, зелена кутийка със суха тревна маса и три полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество, по данни на дамата – амфетамин. В населявано от нея жилище са открити още три пликчета с бяло прахообразно вещество. Те са конфискувани и ще бъдат лабораторно изследвани.

Двамата са арестувани за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен, дамата - за ръководство след приложимост на наркотични субстанции, а 21-годишният мъж - за държане на наркотични субстанции. Образувано е досъдебно произвеждане.

Както Българска телеграфна агенция заяви, 22-годишна жена почина при злополука на 28 септември вечерта на кръгово кръстовище на бул. „ Симеон Велики “ в Шумен. Апелативният съд във Варна удостовери определението на Окръжния съд в Шумен, с което под домакински арест бе подложен лидерът на транспортно средство, провокирал злополуката, довела до гибелта на една жена и телесна щета на друга. Веднага след пътното произшествие гимназистът бе тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като тестът за опиати регистрира позитивен резултат. При разглеждането на мярката за неотклонение от Шуменския областен съд пък бе показан химически разбор на взетите биологични проби, които не са посочили съществуване на неразрешени субстанции.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР