Младата жена, която в събота загина в челна катастрофа край

...
Младата жена, която в събота загина в челна катастрофа край
Коментари Харесай

Младата жена , загинала вчера в катастрофа , оставя 2 деца сирачета

Младата жена, която в събота почина в челна злополука край Бургас, а двете ѝ деца пострадаха, е жена на бургаски служител на реда. Сблъсъкът, в който Янита Пепелянкова от Айтос загуби живота си, стана на разклона за село Черни връх. 33-годишната Янита била учебен психолог. 

Катастрофата бе породена от 59-годишен водач на БМВ. Той е с леки пострадвания. В колата, карана от майката на Янита, били и двете є невръстни деца - момиченца на 5 и 8 години. И двете сестрички са в болница. По-малката е със строшен череп и лекарите се борят за живота ѝ.

Загиналата била учебният психолог в ОУ “Светлина ” в града, обичана и уважавана от всички. Сърцераздирателен пост бе оповестен от сътрудниците на брачна половинка на Янита, в формалната страница на ОДМВР-Бургас. “Казват, че мъжете не плачат... Лъжа е...

От очите може и да не капят сълзи, само че сърцето и душата ридаят, засегнати от ужасяващата истина - едно прелестно и постоянно усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички изгубиха за момент майка си, а един български служител на реда ще събере живота си в шепа мемоари, пробвайки се да продължи напред самичък и безутешен в името на децата и брачната половинка си - Янита Пепелянкова!! Светът му е срутен за секунди, а жестоката злополука, прекъснала фамилното му благополучие, още на следващия ден ще бъде статистика! ”, се споделя в него.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР