Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова провокира последователите

...
Младата изпълнителка Дара Екимова, дъщеря на Ива Екимова провокира последователите
Коментари Харесай

Щерката на Ива Екимова лъсна по зърна! 


Младата изпълнителка Дара Екимова, щерка на Ива Екимова предизвика почитателите си в мрежата, като показа фотография с тясно боди, само че без сутиен под него. В резултат зърната на певицата щръкнаха под прилепналата дреха.

Това, несъмнено, не остана неусетно от почитателите и незабавно заваляха куп мнения,които не са в интерес на младото момиче, написа „Телеграф“.

Ето някои от по-приличните мнения в уеб страницата Хотарена:

Дара Екимова е последна бездарница, която болно амбициозната й майка бута напред и влачи на всички места. За страдание, ще има още много да четем за бозките й и други полови органи.

От свежестта на младостта по – хубаво няма.Защо бе момиче,младо,свежо,симпатично си постави тези силикони.Толкова е просташко,обезценява те.Виждала съм наживо и гърди и устни със силикон,много е семшно.Гърдите /на плажа/ не мърдат,а устните,като на жаба.То и дами на възраст,като заслагат….пак е доста грозно.Подкрепям в случаи,когато е по принуда-след болест,кърмене,операция.

Интересно ми е на кого се е метнала такава дунда, в случай, че майка й постоянно е била като скелет. За страдание това чалга потомство въобще не знае кой е бил татко й, каква музика е правел и каква диря в бг музиката остави..

Освен да предизвика първосигнални пристрастености в безмозъчни същества каква е другата цел, в случай че има такава на тази фотография! Като от порно реклама е!

Мамина пикла….

Всички са по този начин, като си нямат гаджета си ги демонстрират (дори и да прозират) а като си имат гаджета облечени като монахини, крият си гърдите

Тя майка й тъй като неосъществена „звезда“, та се пробва да компенсира с дребната си версия. Нищо по-различно няма да излезе от Дара. За страдание и двете лежат на славата на Дими, лека му пръст.

Аз дори бях не запомнила, че е щерка на Дими…. Много ниско равнище демонстрира – лъха на провинциалистка и може би ще свърши като Гери – Никол и Тита по плакати на пандизчии, миньори и на гърба на водача в градския превоз ….. с майка й затриха името и положителното усещане от Дими, неговата група и песните им..Герганапреди ден

Абсолютно харакири за тази изгряваща певица е да залага на долнопробни фотоси със силиконовите й цици…. Не мога да допускам, че нейната майка е ПР по специалност … и двете се компрометират като експерти, а и като дами с ниво- Но това е действителността в БГ….
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР