Младата и амбициозна певица от каталога на Пайнер Тина реши

...
Младата и амбициозна певица от каталога на Пайнер Тина реши
Коментари Харесай

Младата певица Тина подкрепи родния туризъм

Младата и амбициозна певица от каталога на " Пайнер " Тина реши да удари рамо на родния туризъм и за лятната си отмора избра Несебър. Красавицата, която дебютира в музикалния бизнес с шлагера " Шамар ", добре осъзнава затрудненото състояние на туризма у нас и тази година твърдо е решила да омаря край родното Черноморие.

" Всички приказват за извънредно слабия сезон на морето. Чужденците ги няма, поради пандемията, която промени целият свят. Нека ние тогава да подкрепим родния туризъм, с цел да може най-малко малко да изплува от сложното състояние, в което се намира сега. И бих посъветвала всички да последват образеца ми, тъй като тази рецесия в бранша рано или късно ще засегне всички. Нека най-малко тази година бъдем родолюбци и изберем нашето ", съобщи Тина във връзка решението си да почива на нашето море. Междувременно амбициозната певица показа редица горещи фрагменти от лятната си отмора, а ние загубихме броя на нейните бански костюми.

Зад артистичния псевдоним застава 21-годишната Христина Петрова . Младата певица е родена на 4 март, зодия Риби и е приключила Националното Музикално Училище “Любомир Пипков ” в София, компетентност “Поп и джаз пеене ”. Освен като реализатор, младата дама свири чудесно на пиано и арфа. Любопитна детайлност е фактът, че Тина е от жанр на музиканти. Младата изпълнителка е следващо потомство на музиканти, продължаваща за малко прекъснатата нишка. Правнучка е на Маестро Илия Атанасов - първият капелмайстор, приключил висшето си обучение в Русия, чието име е носила улица във Варна, от където потеглят всички негови генерации на реализатори на първа цигулка в немската филхармония, фронтменти на оркестри, заслужили национални актьори. И въпреки това е внучка на втория режисьор и артист Гани Стайков, взел присъединяване в едни от най -емблематичните български филми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР