Младата фолк звезда Адам от поне година и половина е

...
Младата фолк звезда Адам от поне година и половина е
Коментари Харесай

Млад фолкпевец: Как ще спя с Галин?! Не съм гей!

Младата фолк звезда Адам от най-малко година и половина е сряган като ухажор на своя продуцент - артиста Галин, който към този момент не крие хомосексуалната си ориентировка. Роденият в Поморие реализатор обаче е безапелационен, че си пада по дами и отхвърля версията да е гей и да спи с сътрудника си.

Въпреки че клюките от години изрично го обвързват с фолк артиста Галин, който е и негов музикален изобретател и продуцент, а и мнозина са ги виждали дружно у нас и по света, Адам упорства, че връзките им са само професионални.



На въпроса " От какъв пол е половинката му? ", младокът декларира: " От женски пол сигурно. Засега съм имал единствено дами като приятелки. "

На сплетните за връзките му с Галин отвън работата, Адам не крие разочарованието си от клеветите. " Още с дебюта ми се пробваха да вкарат конспирация, че съм гадже с Галин, че сме се срещнали в Испания и така нататък Преживях ги тези злословия до известна степен, тъй като знам че не е по този начин, само че много хора се усъмниха. Постоянно чета мнения под песните ми, че съм гей. Нямам нищо срещу гейовете, само че моята полова принадлежност не е тази ", споделя в подкаста " Вип Зона " на Светлана Кабаиванова.

" За страдание това дали си гей или лесбийка е нещото, което най-вече вълнува хората. Не работата ти, творчеството ти... Не знам с какви първи проблясъци съм им дал тази тематика за мен ", чуди се още Адам и си дава отговор още веднъж с въпрос: " Това, че съм поддържан мъж, би трябвало ли да кара хората да си мислят, че съм гей? ".

Певецът признава, че сега няма другарка, като неотдавна е завършил връзка. " Сега приоритет ми е работата. Обсебен съм да се развия, да реализира задачите си. Мисля, че няма да имам нужното време, с цел да отделя на една жена. Уверих се, че дамите желаят да бъдат обгрижвани непрекъснато, даже излишно време да се прекарва с тях. Сега нямам време за това. Малко отмора ", разгласи той пред журналистката от радио " Веселина ".

За последната си връзка Адам споделя, че е завършила по взаимно единодушие и била изпълнена с безчет диалози за ревнивост. " Това е неизбежно, само че в действителност стана прекомерно доста и от двете страни взехме решение да се разделим като огромни хора ", добавя той.
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР