Младата актриса Стефани Ивайло, която телевизионните зрители опознават като Еми

...
Младата актриса Стефани Ивайло, която телевизионните зрители опознават като Еми
Коментари Харесай

Звезда от „Татковци“ се омъжва за политик

Младата актриса Стефани Ивайло, която телевизионните фенове опознават като Еми в комедийния сериал „ Татковци “, ще извърши една от основните функции в новия български филм „ Жълт Олеандър “. Екранната асистентка на адвокатската адвокатска фирма на Филип Буков ще обуе токчетата на брачната половинка на български политик.

В навечерието на евроизбори фамилията кани някогашен абсурден италиански министър председател за собствен консултант. А в опит да резервира кариерата си, нашенецът е подготвен да изпадне в редица неуместни обстановки. До Европейския парламент със зъби и нокти от екрана ще драпа любимецът на феновете на комедията Китодар Тодоров.

„ Жълт Олеандър “ е история за изменничество, лакомия, ликвидиране и невъзможна обич, която се развива на фона на неуместната политическа обстановка в България. Ситуация, с която за жалост към този момент сме привикнали. Ето за какво и жанрът е черна комедия, в която трагичната глупост е наложителен съставен елемент “, разяснява режисьорът Лъчезар Аврамов, който киноманите към този момент познават от кино лентата „ Снимка с Юки “.

И тук той работи с Димитър Стоянович за сюжета. Крайният резултат от взаимната им креативна активност пък феновете ще могат да видят от 29 октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР