Младата адвокатка Василена Георгиева до такава степен сащиса водещият на

...
Младата адвокатка Василена Георгиева до такава степен сащиса водещият на
Коментари Харесай

Младата адвокатка Василена Георгиева много се изложи в Стани богат

Младата адвокатка Василена Георгиева дотам сащиса водещият на " Стани богат " Ники Кънчев, че той напряко се хвана за главата с нея. В последна сметка тя съумя безусловно да се добере до 1500 лв., само че минути след присъединяване й в шоуто, в мрежата я направиха на нищо.

Участничката предизвикваше нееднократно усмивка на лицето на Ники Кънчев, който на няколко пъти въздъхваше пред явните й незнания - в това число и на въпроси до 500 лв., за които се допуска, че са в пъти по-лесни от останалите. 

За да стигне до 400 лв., да вземем за пример, Василена трябваше да отговори на въпроса чий разказ е на Карл Май, като измежду вероятните отговори бе и правилният, несъмнено - " Поразяващата ръка ".

" Не е чувала за Карл Май ", незабавно бе изстрелян ядосан коментар на страницата на шоуто, предизвикан от въпрос на Кънчев към Василена дали знае кой е Карл Май. " Не, не съм го чувала ", отвърна адвокатката без капка позор.

" Младата " интелигенция ", " Ужас! Изгонете я! ", " Пускайте ги на едно равнище най-малко за право на присъединяване. Никой почитател на предаването не желае да гледа такива участници. Добре най-малко, че си призна, че я е позор ", гласят единствено дребна част от възмутителните реакции в мрежата, пишат от Блиц.

Василена не познава Карл Май, а след това обърка и световноизвестният артист Роби Уилямс с артиста Робин Уилямс. Накрая не съумя да отговори и на въпрос какво в киното се назовава " фарт ", само че защото нямаше жокери, с които да си помогне, отпадна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР