Млада варненка има нетрадиционно хоби - колекционира автографи на известни

...
Млада варненка има нетрадиционно хоби - колекционира автографи на известни
Коментари Харесай

Млада варненка събра 500 автографи на известни личности

Млада варненка има нетрадиционно занимание - колекционира подписи на известни персони. В сбирката на 24-годишната Ирина Горидкова има ръкописни подписи на Джон Малкович, Силви Вартан, Рита Ора, Филип Киркоров, Стефан Данаилов, Христо Стоичков и още доста други. Освен да взема подписи, Ирина се снима за спомен със звездите. За себе си споделя, че не е просто ловджия на подписи, а желае да опознае звездите, с някои от които е завързала и другарство.

 24-годишната студентка познава и доста български артисти като Марта Вачкова, Алекс Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Андрей Слабаков, Асен Блатечки и доста други. Голяма другарка й е българското мецосопрано Веселина Кацарова, с която са родени на една дата.

 За да стигне до известните, младата варненка усърдно събира всяка информация, която излиза в медиите.Поддържа връзка и с други ловци на подписи. Най-дълго, с цел да получи стремежи автограф и фотография, младата варненка е чакала Христо Стоичков – близо 6 часа. Срещала се е и с други огромни имена от спорта като Димитър Бербатов, Кубрат и Тервел Пулеви, волейболистите от националния ни тим и други.

 Повечето известни персони са общителни, споделя ловецът на подписи. Но има и такива, които отклоняват предлагането за подпис и фотография. Отказ за обща снимка е получавала от Татяна Лолова, само че има подпис от нея. Саморъчен автограф й е отказвала Биби Рекса.

Събраните подписи са близо 500, като Ирина към този момент е спряла да ги брои. Държи ги в специфична секция в дома си. А когато не е ловджия на подписи, тя е професионален фотограф и студент, като учи логистика във Военноморското учебно заведение.

 Ирина има намерение, когато един ден се срещне с Джей Ло, и на нея да подари колаж с нейни фотоси, А може би и мартеничка или различен български знак, което към този момент е дарявала на някои международни звезди.

 Още за звездната сбирка на младата варненка ще откриете в прикаченото аудио.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР