Млада шофьорка е размазала колата си на възлов булевард във

...
Млада шофьорка е размазала колата си на възлов булевард във
Коментари Харесай

От последните минути! Млада шофьорка се размаза на възлов булевард във Враца, минаването е затруднено /снимки/

Млада шофьорка е размазала колата си на основен бул. във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е на светофарите на бул. „ Васил Кънчов “ в регионалния център. Ударили са се „ Фолксваген Шаран “ със софийска регистрация и „ Рено Еспейс “ със врачанска регистрация, които се движели от кръговото кръстовище на „ Лукойл “-а към светофарите.
Немското возило е ръководено от млада жена. По нейни думи до произшествието се е стигнало, откакто била засечена от лек автомобил „ Дачия “, при което блъснала „ Рено “-то в задната му част.
Свидетели на конфликта споделиха, че дамата управлявала колата си с висока скорост, защото изпреварвала колона от коли още от кръговото.
За благополучие при случая няма потърпевши хора, само че материалните вреди по возилата са съществени. По „ Фолсваген “-а са по-големи и са по предната му част, по „ Рено “-то са в задната, където е било ударено.
На местопроизшествието дойде екип на полицията, който ще работи по изясняването на аргументите, довели до злополуката.
Пътуващите по булеварда да се движат с нараснало внимание, защото ударените возила към момента са на пътното платно и затрудняват прекосяването. Движението ще се възстановява, откакто униформените чиновници разрешат авариралите коли да бъдат преместени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР