Млада мексиканка, превърната в секс робиня, разказа за ужаса, през

...
Млада мексиканка, превърната в секс робиня, разказа за ужаса, през
Коментари Харесай

Бивша секс робиня разтърси света с изповедта си за живота в плен

Млада мексиканка, превърната в секс робиня, описа за ужаса, през който е минала. Карла Хасинто твърди, че за 4 години била изнасилена към 43 200 пъти, като дневно спяла с по 30 мъже, написа „ Индипендънт ”. На 12-годишна възраст Карла станала секс робиня. Момичето било от неприятно семейство. Трафикант се възползвал от тежкия й живот и почнал да я съблазнява с дарове и пари и доста скоро съумял да я уговори да тръгне с него за Тенансинго, щата Тласкала, трансформирал се в център на търговия с хора и секс робини.



Карла споделя, че в продължение на три месеца е живяла с нарушителя, след което я преместили в Гуадалахара, където била принудена да работи като продажница. „ Започвах в 10 сутринта и приключвах в среднощ. Някои мъже ми се присмиваха, тъй като не спирах да рева. Затварях очи, с цел да не виждам какво вършат с мен, с цел да не усещам нищо”, споделя тя.



Често търговецът я пребивал от пердах. Виждайки следите от целувки по шията й, започвал да я постанова с юмруци. „ Биеше ме с верига по цялото тяло. Удряше ме с юмруци, дърпаше ме за косите, плюеше в лицето му. Веднъж ме изгори с желязо”, споделя още Карла.

Тя твърди още, че служителите на реда, които взели участие в интервенциите по спасяването на секс робини, в последна сметка ставали техни непрекъснати клиенти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР