Млада жена твърди, че е бита и държана в плен

...
Млада жена твърди, че е бита и държана в плен
Коментари Харесай

Млада жена твърди, че е бита и държана в плен от мъжа си по време на новогодишните празници

Млада жена твърди, че е бита и държана в плен от мъжа си по време на новогодишните празници, заяви Нова тв. Става дума за Жаклин Йончева, която споделя пред медията за преживения смут. 

Жената признава, че е жертва на систематичен тормоз от 5 години, аЖаклин и брачният партньор й се разделят през септември, само че за празниците той я моли да са дружно.

“Казах си, че както аз съм майка, по този начин и той е татко, ще направя компромис и ще отида ”, показва Жаклин. По думите й първите 1-2 часа всичко било обикновено. След това се отприщва експанзията на брачна половинка.

" Започнаха едни обиди, побоища и обвинявания, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че аз съм му изневерила ”, твърди дамата. Тя е безапелационна, че в никакъв случай не е изневерявала на мъжа си. Следва опасност от някогашния брачен партньор, че ще я обезобрази с макетен нож.

“Той взе ножа, само че детето беше до мен и седна в мен. Явно това го спря ”, споделя Жаклин. 

Около среднощ брачният партньор изискал да отидат дружно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибират, телефонът на Жаклин, който е държан от мъжа й, стартира да получава известия от нейния другари, които й честитят празника. Това още веднъж ядосва мъжа. Заплахите и побоя не престават откакто фамилията се прибира вкъщи.

“Наложи се да призная за невярност, с цел да спре да ме удря ”, добавя Жаклин.

След два дни дамата съумява да вземе телефона си, до момента в който мъжът й не я следи. Пише известие на първия номер, който вижда, с апел да бъде викната полиция на адреса. След това съумя да позвъни и на баба си. Възрастната жена заплашва мъчителя, че ще повика полиция, в случай че не пусне внучката й да се прибере.

Към момента мъжът не е арестуван, тъй като не е бил подаден сигнал до полицията. След пост на потърпевшата в обществените мрежи, обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията към този момент е почнала да прави инспекции.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР