Млада жена сигнализира за вероятно нов вид измама по телефона.

...
Млада жена сигнализира за вероятно нов вид измама по телефона.
Коментари Харесай

Жена предупреди за нов вид измама по телефона

Млада жена алармира за евентуално нов тип машинация по телефона. Тя изясни, че прикрит номер позвънил на телефона ѝ, от другата страна жена, която се показала за чиновник на енергото. Тя обяснила за неправда с електромера, можело да бъде формиран акт, като след това се стигнало до въпроса „ какво да измислим “.

Ето какво написа в обществената мрежа дамата, която желае да защищити повече хора:

„ Нов тип машинация! Звъни ми жена от прикрит номер, на междинна възраст, възпитана и се показва за работничка от енергото, изяснява ми, че на моя електромер е засечена неправда и трябвало да се алармира и да ми бъде формиран акт, тъй като видиш ли, аз съм крала ток. Последваха въпроси от моя страна на кой адрес, къде пребивавам, номер на електромер, на тези въпроси нямаше даден отговор, единствено се обясняваше по какъв начин ще ми бъде формиран акт И КАКВО ДА ИЗМИСЛИМ, ЗА ДА съдебна експертиза ИЗБЕГНЕ ТОВА, при което на мен ми доскуча и затворих телефона и не съумя да ми изиска надлежно пари.

Аз имам баба, която най-вероятно щеше да повярва и да се тормози доста, напълно обикновено е. Пиша го за повече хора да схванат за измамата и да не се доверяват на такива хора! “

Ларина Тодорова добавя, че гласът в слушалката не отговарял на всички въпроси, заложени от нея.

„ Това не е ново, преди две години на мен ми звъняха в 23 часа като ме упрекнаха, че извършвам кражба ток от съседите във входа. Въпроса е, че нито жиея в града, нито имам съседи “, разяснява мъж.

 

„ Благодаря ви, че споделихте, допускам малко хора знаят за тази машинация. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР