Млада жена подаде панически сигнал в полицията в Сандански завчера

...
Млада жена подаде панически сигнал в полицията в Сандански завчера
Коментари Харесай

В Struma.com! След случая Дебора: Пореден сигнал за насилие в Сандански! Млада жена от с. Ново Делчево проплака в полицията: Бившият ми се закани да ме убие жестоко...

Млада жена подаде под паника сигнал в полицията в Сандански завчера следобяд. 36-годишната Д. М. от санданското село Ново Делчево се оплакала, че мъжът, с който живеела на фамилни начала до скоро,я тероризирал редовно и на 5-ти август я заплашил, че ще я убие грубо, без да му мигне окото, научи Struma. com. Уличеният в издевателството Николай П. е от същото село и е криминалнопроявен, той е арестуван неотложно.

Полицията взима крути и незабавни ограничения против сходни запахи, поради зачестилите случаи на домашно принуждение у нас, довели до садистични убийства и гаври с дами. Сякаш дамите събраха кураж след случилото се с " Дебора ", която сплоти страната, откакто бе рязана с макетно ножче от някогашен другар. Припомняме, че единствено преди няколко дни Struma. com ви осведоми за абсурден случай с присъединяване на служител на реда от ръководството в Сандански, който заплаши някогашната си брачна половинка и децата си с ликвидиране.

За тези закани служителят на реда Костадин Попов е с непрекъсната мярка за задържане под стража и по всяка възможност ще бъде изхъврлен отвън системата на полицията. Случаи на домашно принуждение бяха обект на инспекция от страна на полицията и в други градове на региона.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР