Млада жена отправи призив към всички хора с големи сърца.

...
Млада жена отправи призив към всички хора с големи сърца.
Коментари Харесай

Жена се бори с коварна болест, има нужда от нашата помощ

Млада жена насочи апел към всички хора с огромни сърца. Майката на Роси – Мариета, се нуждае незабавно от средства, с цел да се извърши трансплантация на стволови кафези.

51-годишната Мариета Бенчева от София се бори с тежкото заболяване остра миелоидна левкемия.

Донор ще бъде нейната щерка.

Тя моли за помощ за събирането на нужната сума от 85 000 евро, защото за фамилията, тя е непостижима.

Ето какво написа Роси:

„ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СПЕШНА КАМПАНИЯ

Скъпи хора с положителни сърца, донори... МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ - ПОМОГНЕТЕ.

Първоначалната фаза от лекуването на мама даде резултат. За да продължи обаче то, би трябвало незабавно да преведем сумата към болничното заведение, а ние към момента не разполагаме с нея.

Професора желае да не изпускаме момента и оптимално бързо да се пристъпи към лекуване и по-късно трансплантация! Изследванията се потвърдиха и аз ще бъда нейн донор на стволови кафези. Моята хоспитализация ще бъде към 10 дни.

Но с цел да преминем към трансплантацията би трябвало незабавно да преведем нужната сума! Моля ви от цялото си сърце - помогнете ни. Нека всеки подари колкото може, с цел да успеем да спасим живота на мама! На една жена, която има голямо стремежи за работа, за живот, за внуци и другари! Нека бъдем положителни хора и си оказваме помощ! Помогнете ни да продължим напред...

Дарителска сметка

Първа Инвестиционна Банка

IBAN:BG70FINV91501317619027

Титуляр: Мариета Николаева Бенчева

Револют: 0888866755. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР