Млада жена от Видин се нуждае от помощ, за да

...
Млада жена от Видин се нуждае от помощ, за да
Коментари Харесай

Зов за помощ! Жена от Видин се нуждае от средства за лечение

Млада жена от Видин се нуждае от помощ, с цел да живее, научи организация BulNews. В крайдунавския град към този момент е почнала дарителска акция за лекуването на 47-годишната Светлана Цветкова. Тя е с диагноза " продължителен гломерулонефрит " и се нуждае от бъбречната трансплантация в чужбина. За интервенцията са нужни 50 000 лв.. Сумата е непостижима за фамилията, по тази причина и нейни другари стартират акция в обществените мрежи. 
" В момента се нуждая от набиране на средства за бъбречна трансплантация, която ще се направи в Турция. От там получих оферта. В България това няма по какъв начин да се случи, малко е комплицирано, мъчно, имам и отвод. По-трудно беше да се откри донор, само че открих - един страховит фамилен другар, човек, който постоянно е откликвал във всичко освен на нас, само че и на доста хора, човек с огромно сърце и постоянно ще съм му признателна за жеста, който ще направи за мен и моето семейство.
И сега набирам средства. Призовавам другари, познати, които могат да откликнат. Може да се направи и друга акция. В моята страница във фейсбук има обява, споделя се от другари под мотото " Да помогнем на Светла! ". Всички събрани пари ще отидат за интервенция, останалите пари ще ги даря на всеки, който се нуждае ", сподели Светла. 
На разнообразни места в града - бензиностанции, хотели, медицински центрове са сложени кутии за дарения. Открита е и банкова сметка на името на Светла Кирилова Цветкова: 
BG66STSA93000029794489 /в български лева/.
BIC: STSABGSF
Банка ДСК - АД
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР