Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа

...
Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа
Коментари Харесай

Жена опита да се самоубие на живо в ТикТок, зрителка алармира 112 и я спаси

Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на известната платформа " ТикТок " с живо лъчение, в което прави опит за самоубийство.

В лайф тя демонстрира по какъв начин приема огромно количество хапчета и алкохол и твърди, че счита да скочи от осмия етаж. Хора от цялата страна следят клипа и пишат мнения с вярата да я вразумят. В един миг търновката изчезва от директното лъчение и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на дамата в търновския квартал " Колю Фичето ". Екип на Центъра за незабавна помощ в остарялата столица и полицията дълго време се лута, до момента в който открие местоположението на младата жена. Причина за това е фактът, че момичето, което уведомило за драмата, не знаело с акуратност адреса й.

В последна сметка медиците транспортират пациентката до Спешно поделение на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ", преди положението й да се утежни, и там излиза наяве, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са нужните операции и по-късно е изпратена към Центъра за психологично здраве, разкрива локалното издание " Борба ".

Причината за опита за самоубийство е любовна тъга вследствие на машинация. Жената се срещнала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че индивидът е шарлатанин, защото изискал от нея 2500 лева, тъй като е в усложнение. Обещал в символ на признателност да й изпрати колет с пръстен, рокля и други дарове. Тя се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, само че пратката от виртуалния й другар по този начин и не дошла.

Търновката има близо 3700 почитатели в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях, осъзнала, че е станала жертва на лъжлива скица, не могла да понесе действителността и протегнала ръка на живота си.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР