Млада жена от Велико Търново опита да са самоубие на

...
Млада жена от Велико Търново опита да са самоубие на
Коментари Харесай

Жена от Велико Търново се опита да се самоубие на живо в TikTok

Млада жена от Велико Търново опита да са самоубие онлайн в известната платформа TikTok.

Пред камерата тя демонстрира по какъв начин приема огромно количество хапчета и алкохол и твърди, че счита да скочи от осмия етаж. В един миг търновката изчезва от директното лъчение и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112, оповестява „ Борба “.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на дамата в търновския квартал „ Колю Фичето “. Екип на Центъра за незабавна помощ в остарялата столица и полицията се отзовават на сигнала.

Медиците транспортират пациентката до Спешно поделение на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, преди положението ѝ да се утежни, и там излиза наяве, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са нужните операции и по-късно младата жена е изпратена към Центъра за психологично здраве.

Причината за опита за самоубийство е любовна тъга вследствие на машинация. Жената се срещнала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че индивидът е шарлатанин, защото изискал от нея 2500 лева, тъй като бил в усложнение. В подмяна трябвало да ѝ изпрати колет с пръстен, рокля и други дарове. Времето минавало, само че пратката от виртуалния другар по този начин и не дошла.

Търновката споделила историята си със своите близо 3700 почитатели в. Благодарение на тях осъзнала, че е станала жертва на лъжлива скица, не могла да понесе действителността и протегнала ръка на живота си.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР