Млада жена от Филипините с психотична депресия от пет години

...
Млада жена от Филипините с психотична депресия от пет години
Коментари Харесай

Млада красавица живее в клетка от 5 години заради ужасна болест ВИДЕО

Млада жена от Филипините с психотична меланхолия от пет години живее в клетка в дома си. 29-годишната Бебе е затворена там от околните си, които нямат пари да я лекуват, написа Daily Mail.

Бебе работела в магазин и мечтаела да стане модел. През 2014 година психиатрите й слагат диагнозата и я изпращат на лекуване в частна клиника.



Състоянието на младата жена се подобрило и тя била изписана. Скоро обаче татко й се разболял, фамилията останало без пари и нямало по какъв начин да заплаща за медикаментите й.



Позната споделя, че в началото дамата била затворена в дома си предвид на нейната сигурност. Понякога Бебе ставала нападателна и имало заплаха да се нарани.



„ Понякога Бебе хвърляше неща по съседите или се скиташе отвън къщата ", спомня си тя.



Друг път излизала от вкъщи си, качвала се на рейс и обикаляла. Веднъж по този метод се озовала в прилежаща провинция. Близките й я разкрили седмица по-късно, след сигнал от полицията.



От тогава те решили да я затворят в дребна клетка. „ Дъвчеше роклите си, до момента в който не станеха на парцал. Затова я обличат с чували, тъй като не обича да ги яде”, изяснява фамилен другар.

„ Заключват я, с цел да не се нарани, и не тъй като не я обичат “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР