Млада жена остана шокирана, след като откри колата си без

...
Млада жена остана шокирана, след като откри колата си без
Коментари Харесай

Момиче отиде на концерт, джамбази разкостиха колата ѝ СНИМКИ

Млада жена остана шокирана, откакто откри колата си без мотор.

27-годишната Ребека Скотланд решила да запълни вечерта си с концерт в Бирмингам. Събитието траяло към два часа и половина, а през това време колата ѝ била на паркинг. Когато се върнала до “Ситроена “, видяла по какъв начин от автомобила липсват доста елементи.

Крадците разрушили стъклото, с цел да отворят предния похлупак, а след това пристъпили към деяние. Те измъкнали целия мотор.  Липсвали също фаровете, бронята и предния похлупак.

Ребека забелязала, че има нещо необичайно в автомобила ѝ, още когато наближавала при връщането си. Но младата жена не подозирала какво ще завари. Помислила си, че зрението ѝ бива излъгано от светлината. В идващия миг видяла и фрапиращата панорама, породена от автоджамбазите.

“Това е първата ми кола, моето бебче. Мисля че една от аргументите да съм толкоз смутена е, че още погасявам колата и ще заплащам, до момента в който стана на 30 година, навършвам 28 идващия месец ”, споделя тя пред The Sun.

Престъплението било осъществено през ноември 2022 година. За благополучие, застрахователната компания на Ребека покрила вредите.

По данни на застрахователи, съвсем 102 000 коли са били откраднати в Англия и Уелс през 2021 година. Повече от 100 обвинени са били задържани единствено от полицията в Западен Мидланд.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР