Млада жена надра лицето на своя любим и му разби

...
Млада жена надра лицето на своя любим и му разби
Коментари Харесай

Порно звезда преби любовника си, защото ѝ се обидил, че след секс си рови в телефона

Млада жена надра лицето на своя обичан и му разруши устата, след което мъжът се оплака в полицията от нея. 23-годишната порно актриса Лорън Кей Скот е упрекната в нахлуване против своя съкровен другар, откакто той я помолил да напусне дома му в американския щат Флорида. Работата е там, че на юноша му писнало Лорън непрекъснато да си кисне в телефона и по тази причина ѝ споделил да си върви. Младата жена обаче, чувайки молбата на своя другар, незабавно му се нахвърлила. В резултат потърпевшият се оказал със спукана джука и изподрано лице, оповестява Mirror.

Полицията пристигнала в дома на потърпевшия към пет часа сутринта. В сигнала си до полицията против Лорън мъжът споделил, че тя прекомерно дълго си играела с телефона си незабавно след секс. При това, когато той я помолил да си тръгне, тя му се нахвърлила с юмруци. Независимо от това, че двойката е дружно от над 6 месеца, момичето било задържано.

След като Лорън, известна с псевдонима Дакота или Кота Скай, излязла на независимост, тя прекратила връзките си с потърпевшия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР