Млада жена, която понастоящем живее в Барселона, насочи вниманието към

...
Млада жена, която понастоящем живее в Барселона, насочи вниманието към
Коментари Харесай

Млада жена изригна срещу скъпотията в днешно време: Как се очаква да живея така?

Млада жена, която понастоящем живее в Барселона, насочи вниманието към себе си и като цяло към днешното младо потомство освен в Испания, само че и по света.

По нейните думи е извънредно мъчно младежите през днешния ден да се уредят със лично жилище поради безумните цени на имотния пазар. Според нея заплащането в родната ѝ Испания също не дава отговор на високите цени на живота.

„ Току-що прочетох, че младежите до 29 години в Испания взимат приблизително по 1055 евро. Някой ще ми изясни ли по какъв начин може да се живее по този начин?! Какво бъдеще може да градиш? “, разяснява тя и добавя, че единствено сред 40 и 60% от тези пари отиват за наем.

В оповестения клип тя изясни още, че всеобщо испанските фамилии дават по 400 евро на месец, с цел да посещават децата им детска градина, а като се регистрира и инфлацията в страната, тя слага под въпрос опцията да се вършат и отглеждат деца в родината ѝ.

Забелязвам, че напоследък много испанци се връщат назад тук, с цел да работят или учат. Обаче минималната заплата на испанците е с 20% по-ниска на фона на останалите страни в Европейския съюз... За какво им би трябвало да се връщат тук, разсъждава тя.

В умозаключение младата жена споделя, че бъдещето на младежите в страната е „ нестабилно “.

„ Да, в Испания е прелестно да отидеш на море, да се разходиш през лятото, само че тук няма бъдеще – хората бягат. За край, другари, бъдещето е безнадеждно в огромната си част “, приключва тя мрачната си прогноза.
Estoy catastrofista hoy, así es solo no entiendo cómo hemos llegado a este punto
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР