Млада жена изгуби живота си в тежка катастрофа часове след

...
Млада жена изгуби живота си в тежка катастрофа часове след
Коментари Харесай

Огромна кървава трагедия в провадийско село! Младо момиче на 22 г. загина в катастрофа навръх рождения си ден!

Млада жена изгуби живота си в тежка злополука часове откакто отбелязала 22-рата си годишнина на празненство с другари, научи " Блиц ". Трагедията се е случила към 5:30 часа сутринта в провадийското село Бозвелийско.

От полицията във Варна потвърдиха за тежката злополука. Лек автомобил " Опел “, каран от 18-годишен юноша, се е блъснал в дирек. В автомобила с изключение на лидерът са се возили две девойки – на 18 и на 22 години. Първото е откарано в болница във Варна с травма на бял дроб и заплаха за живота. Второто, за жал, е починало на място.

Шофьорът е с фрактура на лакът и гръден прешлен.

Към момента от полицията не разполагат с данни дали той е седнал зад кормилото след приложимост на алкохол или опиати. В болничното заведение му е взета кръвна проба, само че резултатите от нея ще са подготвени най-рано в понеделник.

В групата " Виждам те КАТ – Варна “ беше оповестена фотография на размазания автомобил, който свидетелства за ужаса, случил се на входа на селото. Според мненията под обявата, пътният сектор в селото е прав и без неравности. В някои от мненията са отбелязва и това, че стрелката на километража била " замръзнала “ на 160 км/ч.

Хора от селото, които са познавали починалото момиче разкриха, че то е починало часове откакто е отбелязало 22-я си рожден ден.

" Баща й й се обадил вечерта по някое време и й споделил да се прибира към този момент. Тя обаче решила да остане. Не ги знам къде тъкмо са чествали, само че май е било отвън селото. После като са се прибирали са влезели с много висока скорост в селото. За това момче – водача, се знае, че постоянно кара доста бързо, а също по този начин – пие и кара. “, описа човек от Бозвелийско.

По думите му, предния ден, 18-годишният водач дрифтил в селото. Според източник, във съдбовната вечер всички в автомобила са били пияни. Той добави, че конфликтът в стълба бил толкоз мощен, че 22-годишната жертва излетяла при през предния прозорец и е прелетяла в двора на една от къщите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР