Млада жена е в неизвестност от близо две седмици -Лина

...
Млада жена е в неизвестност от близо две седмици -Лина
Коментари Харесай

Млада съпруга изчезна в София, забелязали я в черна кола с...

Млада жена е в неопределеност от близо две седмици -Лина Неткова, родом от врачанското село Липница, изчезва на 21 януари в София, пишеglasnews.

Съпругът ѝ я е оповестил за общодържавно търсене. Жената няма документи в себе си.

Според информация на близки Лина е забелязана последно в квартал „ Христо Ботев “. Качила се е в черен автомобил, каран от мъж. Телефонът ѝ е изключен, а последно е разговаряла със сестра си. Близките се притесняват, че може да е отвлечена.

Жената е с алена коса, висока 165 см.

Който има информация може да подаде сигнал на тел.: 112 или на тел.: 089 856 2569 - Ники Иванов.

Младото момиче от София, което ев неопределеност от понеделник, 30 януари , е изчезнало след диалог с майка си от жилището си в жк Ботунец 2, излиза наяве от обява на нейни близки в обществените мрежи.

Разговорът междуИва Георгиева и майка й е бил сред 11:00 и 13:00 ч. на 30.01.23 година, по-късно следитей се губят.

По информация набрата на момичето в този момент излиза наяве и по какъв начин е била облечена в деня на изгубването си:тъмен анцунг, късо черно яке и най-вероятно шапка.

Ива е висока 160 см, с черна коса, в краищата си има зелени кичури, без документи, с телефон. Роднини са задействали процедура за условие на локализиране на мобилнияй уред, както и извлечение за телефонни диалози. Разгледани са записите от камери наоколо: момичето не е забелязано на тях!

Молим, в случай че имате информация за момичето, подайте сигнал на 112.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР