Млада жена е със сериозни изгаряния , получени в близост

...
Млада жена е със сериозни изгаряния , получени в близост
Коментари Харесай

Млада жена е със сериозни изгаряния след като приближила електрически стълб до Басарбовския манастир

Млада жена е със съществени изгаряния, получени наоколо до електрически дирек до Басарбовския манастир край Русе. 29-годишната жена е била призната на 17 юни към 1ч 30мин. в УМБАЛ " Канев " в Русе с изгаряния по цялото тяло и с заплаха за живота. Лекарите са подали сигнал в полицията и е почнало следствие.

Досега е изяснено, че дамата е била дружно с приятеля си на разходка в региона на Басарбовския манастир. Според неговите показания, тя се отдалечила за малко време, само че когато не се върнала, той тръгнал да я търси.

След като чул крясъци за помощ, я разкрил наоколо до железен електрически дирек с изгаряния по тялото. Незабавно я откарал в незабавното поделение на русенската болница.

На мястото на случая е осъществен оглед от полицейски чиновници и експерти. В момента се изготвя експертиза, с цел да се обясни повода за изгарянията. Мястото е било мокро поради падналия дъжд. Изяснява се и собствеността на оборудването.

Разследването се води от чиновници на Първо РПУ в Русе.

Междувременно от болничното заведение оповестиха за Българска национална телевизия, че положението на потърпевшата жена е нормализирано и тя е настанена в Интензивно хирургично поделение за наблюдаване.

текст: Венета Николова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР