Млада жена е приела пейка за свой дом в Пловдив.

...
Млада жена е приела пейка за свой дом в Пловдив.
Коментари Харесай

Млада жена спи от месец на пейка в Пловдив

Млада жена е приела скамейка за собствен дом в Пловдив. Жители на квартал „ Кючук Париж “ споделят, че към този момент четвърта седмица дамата нощува в парк „ Молдавия “.

„ Четвърта седмица тази жена населява тази скамейка в парк Молдавия. Къпе се, пере, простира, храни се. В непосредственост до детската площадка не е доста ок. Има ли институция, която да сезираме за помощ и отношение?, “ написа създателят на фотографията.

Други се чудят за какво младеж не пробва да си откри работа.

„ Всяка заран и вечер си разхождам кученцето в парка и гледката е една и съща. Децата несъмнено с неразбиране одобряват тази панорама, млада жена е, може да си откри някаква обща работа и да си вземе квартира, по какъв начин устоя непрекъснато на тази скамейка в безучастие?, “ разяснява жена.

Често сме ви разказвали за хора, които живеят на улицата. В някои от случаите се касае за психологично заболяване. Тогава хората не желаят да бъдат подкрепени и настанени в обществени домове. Каква е обстановката в този случай към момента не е ясно. Надяваме се виновните да извършат инспекция.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР