Млада жена, диагностицирана с рак на червата в стадий 4,

...
Млада жена, диагностицирана с рак на червата в стадий 4,
Коментари Харесай

Мистериозният скок на рака на червата при лица под 50 години озадачава лекарите, тъй като жена, диагностицирана в стадий 4 на 25 години, говори открито

Млада жена, диагностицирана с рак на червата в етап 4, показа своето изтощително здравословно пътешестване на фона на „ тайнствен растеж “ на случаите за заболяване при хора под 50 години.

Ели Уилкок от Питърбъро допусна, че страда от зараза на пикочните пътища (UTI), когато изпита неочаквана болежка в стомаха. Но едвам на 25 години тя е диагностицирана с рак на червата - като 43 000 други британци всяка година.

След като в началото вярваше, че болката се дължи на зараза на пикочните пътища, госпожа Уилкок потърси помощ от персонален доктор. Тестовете за UTI се оказаха негативни, само че кръвните проби се оказаха позитивни с маркери за инфектиране.

Беше записана за ултразвук, само че когато болката стана непоносима, тя отиде в незабавното поделение, преди сканирането да покаже, че има маса в долната част на корема. Диагнозата от февруари 2022 година разкрива, че заболяването се е популяризирала в нейните яйчници, черен дроб и перитонеум - мембрана, която обезпечава органите в корема....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР