Млада израелска двойка, която е била убита от терористи на

...
Млада израелска двойка, която е била убита от терористи на
Коментари Харесай

Млади родители в Израел загубиха живота си, но спасиха този на 10-месечните си близнаци

Млада израелска двойка, която е била убита от терористи на „ Хамас “ в личния им дом, като по знамение са съумели да спасят техните 10-месечни близнаци.

Родителите са съумели да предотвратят невръстните си деца да последват тяхната трагична орис, както на доста други техни сънародници, откакто минимум 1200 цивилни изгубиха живота си в спора, а хиляди други са ранени . Сред починалите има и чужденци.

За историята на двойката споделя израелският дипломат в Колумбия Гали Даган в обществената мрежа X (доскоро позната като Twitter). 30-годишните Итай и Хадар Бердичевски, са имали секунди, когато са чули нападателите да разрушават вратата на дома им. Двойката е съумяла да скрие близнаците в укритие моменти преди терористите да влязат вътре, споделя Даган.

Като по знамение, 12 часа по-късно бебетата са открити от израелските сили , които ги избавят. Те към този момент са при своята баба, която ще се грижи за тях.

Посланик Даган окачествява своя пост Итай и Хадар за герои, които са дали всичко, с цел да спасят децата си. Сърцераздирателната история набра бързо известност измежду обществените мрежи и медиите.
 
Itay y Hadar Berdichevsky, de 30 años.

Escondieron a sus hijos gemelos de 10 meses en el refugio mientras terroristas se infiltraban en su casa.

Itay y Hadar fueron asesinados brutalmente tras luchar con valentía contra los terroristas.

Los bebés se quedaron solos por más de…
— Embajador Gali Dagan (@galida12)

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР