Млада индонезийка откри, че съпругът й всъщност е жена. Шокиращото

...
Млада индонезийка откри, че съпругът й всъщност е жена. Шокиращото
Коментари Харесай

Съпругът на младо момиче се оказа жена, разкриха я след месеци 

Млада индонезийка откри, че брачният партньор й в действителност е жена. Шокиращото разобличаване пристигнало след 9 месеца взаимен живот, без значение от това, че в това време двойката била интимна неведнъж, написа “Дейли мейл”.

22-годишната жена, известна единствено с буквите Н. А, съди своя сътрудник, който твърдял, че е приключил неврология в Ню Йорк.

Двамата се срещнали благодарение на приложение за запознанство. Аферистката употребила името Ахнаф Арафиф и живеела в Джамба сити.

След като известно време си писали, те се срещнали няколко пъти. После Ахнаф даже оказал помощ на момичето в грижите за нейните родители, които имали здравословни проблеми.

Измамникът предложил брак на младото момиче след единствено една седмица, а възрастните индонезийци даже дали благословията си на младото семейство.

След няколко месеца обаче, роднините станали подозрителни за самоличността на Ахнаф. Той в никакъв случай не показал своите родители на сватовете си. Имал и прекомерно доста свободно време, а твърдял, че лекар.

Майката на индонезийката отбелязала и обстоятелството, че избраника на щерка й в никакъв случай не свалял своите облекла и даже се къпал облечен, когато другите били вкъщи.

Когато декларирала, че Ахнаф има подозрителни издутини на гърдите, аферистката дала отговор, че има хормонален проблем.

Свекървата не останала удовлетворена от този отговор и поискала от мнимия лекар да се съблече.

Тогава истината излязла нескрито. Ахнаф признал, че в действителност е жена, която се споделя Ераяни. И е излъгала за всичко – от своя пол до работата си.

Н. А. споделя пред локалния съд, че в никакъв случай не е подозирала, че може да бъде излъгана по сходен метод, преди нейната майка да изрази съмненията си.

Тя споделя, че даже в съкровен проект Ахнаф-Ераяни съумяла да поддържа измамата. Ераяни е подсъдима, че е фалшифицирала докторски квалификации, както и за това, че е твърдяла, че е срещуположния пол.

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР