Млада двойка бяха обявени за най-младите баба и дядо в

...
Млада двойка бяха обявени за най-младите баба и дядо в
Коментари Харесай

Млада двойка бяха обявени за най-младите баба и дядо в света

 Млада двойка бяха оповестени за най-младите баба и дядо в света. Хората по улиците постоянно бъркат новороденото на 16-годишната им щерка с това, че е тяхно, споделя " Daily Mail ".

34-годишната Джени Медлам и брачният партньор й Ричард, който е 35, бяха шокирани, когато 16-годишната им щерка Чармайн за първи път им сподели, че е бременна.

Джени, която е родила три деца, споделя, че въпреки всичко е била длъжна да поддържа щерка си. Самата Джени ражда Чармайн на 17-годишна възраст.

" Всички се шокират, когато им кажем, че детето на Чармайн е наша внучка. Повечето хора не ни имат вяра. Всичко това си има и позитивни страни. Като млади баба и дядо значи, че ще имаме повече време да се радваме на внуците ни. "

" Знаех тъкмо по какъв начин се усеща Чармайн. Знаех какъв брой мъчно й било да ми каже, че е бременна. Тя е невероятна майка. Мисля, че дори се повече се сближихме, откогато роди. Всички живеем под един покрив, а това е прелестно. "

" Чармайн желае да отиде в лицей и да се занимава с мода. Има стандарт за младите майки, който не считам, че е обективен. Все още можете да се наслаждавате на живота си и да постигате всичко, което желаете, даже в случай че имате бебе, когато сте доста млади. Аз се веселя, че мога да науча щерка си на всичко това. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР