Млада дама от Несебър е подала няколко жалби в местната

...
Млада дама от Несебър е подала няколко жалби в местната
Коментари Харесай

Новата на Митко Динев проплака: Емануела ни тормози от ревност, тя е опасна, а бяхме близки...

Млада дама от Несебър е подала няколко тъжби в локалната полиция против фолкпевицата Емануела.

Дарина Аврамова е новата жена до наследника на семейството Диневи – Димитър Динев и това, съгласно нея е повода да попадне под отровните стрели на чалга звездата е безумната ревнивост, която тя продължава да изпитва към бащата на детето си. Преди броени дни в жълтата преса се появи материал, в който Дарина Аврамова е разказана като мъжемелачка със подозрително държание. В текста се вършат внушения, че русокосата годеница на Динев младши е заработвала в чужбина, а в курорта се изгода със съмнителна популярност, написа "Трафик ".

"Да, имаме връзка. От 4 месеца сме дружно. Но през цялото това време и двамата сме подложени на необикновен душевен тормоз. Тази публикация, която бе оповестена в жълтите уеб сайтове на Нова година просто преля чашата. В нея няма една вярна дума, с изключение на обстоятелството, че с Митко сме дружно. И в полза на истината аз нямаше да повдигна въпроса, макар всички гнусни внушения,които са направени в нея, в случай че не беше забъркано и детето ми. Синът ми е на 10 години и това е възраст, в която децата са доста чувствителни, а в учебно заведение се приказват какви ли не неща ", призна Дарина.

Двете с Емануела били близки, само че след това връзките им охладнели:; "Повече от година бяхме приятелки. Когато тя се раздели с Митко,търсеше всевъзможни вероятни способи да се приближи до него и да събира информация. Тогава имах заведение, тя стартира да идва, сближи се с мен, умилкваше се, споделяше, оплакваше се. По това време свързваха името на Митко с една плеймейтка. Тя направи момичето на две стотинки, в най- разнообразни излъчвания я наскърбяваше, а за него даваше отвратителни изявленията. Разбрах, че тази жена е рискова и стопирах да се виждам с нея. Беше ми обаче доста мъчно да се отърва от нея. " Според Дарина тормозът почнал, откакто певицата научила за връзката на някогашния си: "В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко. Пусна на формалната си страница публикация за сексуслуги с моите два телефона. След това стартира да ми написа смс- и. В един от тях ми написа да вардя сина ми, тъй като била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко тъжби в полицията. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР