Млада американка от Бронкс влиза за 40 години в затвора

...
Млада американка от Бронкс влиза за 40 години в затвора
Коментари Харесай

40 години затвор за чудовището от Бронкс, което уби бременната си приятелка

Млада американка от Бронкс влиза за 40 години в пандиза за грубо закононарушение. 24-годишната Ашли Уейд преряза гърлото на бременната си другарка, след което разпорила корема й извадила бебето й. При оповестяване на присъдата Ашли не спряла да плачи и да се държи за главата, оповестява „ Мирър ”, представен от Блиц.

``
реклама

„ Искам да кажа, че ми е доста мъчително и нямам думи да изразя какъв брой доста скърбя за случилото се. Зная, че е незадоволително, само че апелирам за амнистия. Иска ми се да схвана за какво се случи това, само че не мога ”, сподели Ашли. Тялото на Анджелик Сътън, бременна в 37-ата седмица, бе намерено в дома на Ашли. В същия ден 20-годишното момиче трябвало да се омъжи.

Преди сватбата килърката я извикала на посетители, с цел да й даде подаръка си. За да не подвига звук, Ашли й прерязала гласните струни, по-късно кръвоносните съдове. Когато бременното момиче към този момент не можело да се движи, 24-годишната жена разпорила корема му и изрязала матката. Детето по знамение оживяло. На злокобната панорама се натъкнал приятелят на Ашли. Когато влезнал в стаята, той я заварил на пода с бебето в ръце. Когато пристигнали служителите на реда, тя не серпантина да крещи, че няма да даде детето.

Ашли възнамерявала убийството отдавна. Тя била купила за бебето всичко належащо: дрешки, обувки, памперси и детско креватче. В хода на делото един от правосъдните заседатели е умрял при типа на ужасяващите фотоси, запечатали накълцаното тяло на 20-годишната Анджелик. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР