Млад татко от Пловдив преживя нещо много неприятно, което дълбоко

...
Млад татко от Пловдив преживя нещо много неприятно, което дълбоко
Коментари Харесай

Млад татко от Пловдив преживя истински ужас заради малката си дъщеричка, който не пожелава на никой

Млад баща от Пловдив претърпя нещо доста неприятно, което надълбоко го възмути. Става въпрос за дребната му дъщеричка Мария, която се разболяла и за която Центърът за незабавна здравна помощ в Пловдив отхвърля помощ. Ето и историята, разказана от 25-годишния IT експерт Димитър:

" Крайно съм засегнат, не мога да допускам в каква страна живеем! Спешна помощ да откажат да дойдат за 2 години и 6-месечно дете... На 19.02.2018 година в 18:37 ч ми се наложи да извикам незабавна помощ за дребната Мария - тя имаше висока температура, кашлица и се задушаваше. Нямах с какво да я закарам към лечебното заведение и по тази причина ми се наложи да извикам кола за спешна помощ.
Детето от събота не беше добре, заведохме го в детското поделение на ВМИ, оттова ни изписаха антибиотик и ни споделиха, в случай че се утежни, незабавно да се върнем. Дъщеря ми несъмнено не бе по никакъв начин добре - от високата температура й избиха червени петна, стартира да се задушава... И аз звъннах на 112.

От тел. 112 одобриха сигнала ми в 18:37 и споделиха, че ще дойде екип. Но в 18:43 ми звъни частен номер и ми споделиха, че са от незабавна помощ и че отхвърлят да пристигна екип до адреса, тъй като нямали педиатър, и да си намеря метод да си закарам детето самичък. Това, което ме потресе обаче, беше фактът, че от Центъра за незабавна здравна помощ в Пловдив ми споделиха, че те били единствено за огромни хора. И всичко това се случва пред очевидци...

Източник: Трафик
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР