Млад скиор е открит мъртъв край пистата Мечи чал“ над

...
Млад скиор е открит мъртъв край пистата Мечи чал“ над
Коментари Харесай

Млад скиор загина край пистата „Мечи чал“ над Чепеларе

Млад скиор е открит мъртъв край пистата „ Мечи чал “ над Чепеларе, заяви за Българска телеграфна агенция Елена Стоилова – представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян. Тя добави, че младият е мъж е от София и бил с другари на ски в Родопите.

„ Сигналът за изгубването на мъжа е получен в 21:00 часа през вчерашния ден. По информация на подателите на известието младежът е липсващ в 16:45 часа. Незабавно са извършените оперативно-издирвателни мероприятия. Скиорът е открит умрял в гората, отвън пистата “ , добави още Стоилова. От първичния оглед не са открити данни за насилствена гибел. Тялото на умрелия е откарано в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Смолян за осъществяване на аутопсия.

" По първична информация мъжът се е блъснал в дърво. Но съгласно мен приятелите му са се забавили с подаването на сигнала. Последно скиорът е бил видян в 16:11 часа, а ние сме известени в 21:00 часа " , разяснява шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Цветан Цанков.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР