Млад национал на Зимбабве и доскорошен играч в колежанското първенство

...
Млад национал на Зимбабве и доскорошен играч в колежанското първенство
Коментари Харесай

Национал на Зимбабве и колежанин в САЩ подсилва Берое за новия сезон

Млад национал на Зимбабве и досегашен състезател в колежанското състезание на Съединени американски щати укрепва мъжкия волейболен тим на Берое 2016 (Стара Загора) за новия сезон в Efbet Супер Волей, заяви за BGvolleyball.com президентът на клуба Живко Желев.
 Официално център на Берое продължава в Дея спорт Официално център на Берое продължава в Дея спорт
Новото попълнение се споделя Тинайше Йън Ндавазочева. Той е на 22 години и е висок 200 сантиметра. Играе на поста посрещач. Посрещачът е подписал контракт с Берое за две години. През тази година волейболистът приключил университета Бoл Стейт в Индиана (САЩ). Той е направил доста добър сезон, като с тима си игра край на своята конференция. За отличното си показване е почетен с влиятелната премия All American.

Същевременно е и национал на Зимбваве, като е капитан отбора до 19 години. Със състава до 20 години пък печели златните медали на шампионата на южноафриканските страни. Обявен е и за най-перспективен млад състезател. Интересен е обстоятелството, че той играе еднообразно добре както в зала, по този начин и на плажа, като е представлявал Зимбваве и като национал в плажния волейбол. Класира се за Африканското състезание по плажен волейбол до 21 години и печели златен орден от шампионата на южноафриканските страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР