Млад мъж загина в дома си в Лом при странни

...
Млад мъж загина в дома си в Лом при странни
Коментари Харесай

Загадъчна смърт на млад мъж в Лом

Млад мъж почина в дома си в Лом при странни и неразбираеми на този стадий условия, заяви Dariknews.bg като се базира на полицията.

Сигнал за случая постъпил на 4 декември, към 04:30 ч.

Към 04:15 ч. сутринта младият мъж влезнал да се изкъпе, само че от банята се чули мощни крясъци. Живееща на същия адрес жена изтичала до банята и го заварила в безпомощно положение на пода на банята. Опитала да му помогне, само че усетила, че от него я удря ток.

На място незабавно пристигнали служители на реда и лекари, само че при опит да оказват помощ на мъжа и те усетили, че ги удря ток. Все отново той бил вдигнат и откаран в болничното заведение в Лом, където лекарите установили гибелта му.

При следствието е открито, че по-рано същия ден пожарникари от Лом са гасили пожар на същия адреса поради запалил се комин.

При огледа не са открити безапелационни данни за аварирал електрически апарат или различен източник на ел. сила, евентуален извършител на случая.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР